sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

After race ja sijoitus

Kisan jälkeen oli edessä kamojen roudaus pois huoltopaikalta ja pyörien vienti kotiin. Oltiin niin täpinöissään, että meinattiin unohtaa syödä.

Oli pakko ensin hoitaa pakolliset postaukset ja soitot ja selitykset ja suihkut ja raikastastautumiset niin että päästään voitolla yöhön.

Torinrannassa meitä odotti Skumppapullot ja herkullinen illallinen. KIITOS PIIT! Oikeesti aivan huippu ruoka, juoma ja seura.

Meillä oli loistava huolto ja taustat!


 Me selkeästi voitas olla päästä pastan markkinointi- emänniksi näillä kuvilla. Kyllä se ruoka maistuu ihanalle, kun ei tarvi sitä fillarin selässä tai rullaluistellessa syödä! Me Marjon kans oltiin ihan samiksia. Ihan vahingossa meillä oli saman väriset paidatkin päällä. ( Oikeesti soiteltiin monta kertaa mitä puet?)
Aamulla vasta tuli tieto, meidän tuloksista kun ne oli purettu. Leimattiin 26 rastia 28:sta. Toki oli selvillä, että meiltä puuttui ne 2 viimeistä kun tuli kiire maaliin. Mutta kaikki muut oli hanskassa!

Ekaksi vähän suretti, kun kunto ois ollut parempaan, mut suunnistusmokat ratkaisi tämän pelin, mutta kai se on just se se juttu tämmöisissä suunnistus- ja seikkailukisoissa. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, kuka löytää ja kuka ei.

Kokonaissijoitus 7!7.sija 13 joukkueesta! Ihan kiva aloitus, jos miettii meidän suunnistustaitoja. Onni onnettomuudessa siis, että ei tarvinut enempää oikeesti suunnistaa.

Nyt sormet syyhyää alkaa etsimään uusia kisoja ja uusia tavoitteita! 

Reilun viikon puristus on takana treeniä, valmisteluita ja blogia. 

Kiitos teille lukijat teitä parhaimmillaan on ollut liuta! Kiitos siitä.

Minkälaiset fiilikset teille jäi? Jatkanko kirjoittamista tänne meidän treeneistä vai kuopataanko tämäkin tämän kilpailun myötä?


PUSS JA HALI! PEACE!


2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava sijoitus leidit!! Ja ollut niin hauskaa ja inspiroivaa lukea näitä juttuja teidän valmistautumisesta. :) Ehdottomasti jatka, sulla on näköjään suullisen tekstintuoton lisäksi myös kirjallinen sana hallussa ;) Go Riina!

    VastaaPoista
  2. Ensi kesänä tämmöiseen kisaan sitten mukaan: http://www.hotellimesikammen.fi/index.php/kisainfo. Tykätkää sivustamme facebookissa niin pysytte kärryillä ;) https://www.facebook.com/sappionveikot

    VastaaPoista