keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Päivät vähenee uhkaavasti!

Moiccu!

Hih, nyt alkaa vähän jo jänskättää. Huomenna oli tarkoitus käydä läpi yhdessä Marjon kans, mitä tarvikkeita oikein tarvitaan kisaan ja  mitä vielä tarvii hankkia.

Lisäksi Marjo jo bongas, et lisäinfoa Rokua geopark challenge kisaan oli tullut nettiin. Avautuu tuosta Rokua linkistä.

Pakkohan se oli heti itekin käydä heti kattoo.

Challenges:

Adventure 5h.

Biking: 1:30         
Trekking: 1:30
Canoeing 1h.
Roller Blades 1 h.
Other 0,30h. swim, ropes, quest´s

Route includes: urban terrain, countryside and wilderness. Part of CP´s will need proper orienteering skills.

Kun esitin listaa Hubbylle, hän totesi, et kyllä vaikein rasti teille on noi quest´s. (tehtävät, luultavasti jotain älyä vaativia!)
Voi olla sekin totta! Aika tyhjää nämä latvat välillä lyö, kun innostuu tämmöisistäkin jutuista. 

Marjon kans me tosin ehkä eniten jännitetään tuota osiota Trekking, kun siinä pitää oikeesti suunnistaa maastossa! :D

Mutta on meillä vahvuuksiakin. 

Pyöräily, no sen osaa jokainen. Mää olen ikäni asunu perähikiällä, joten pyöräilykilsoja on kertynyt ihn kivasti. Tälle vuotta tosin pyörätreenit keskittyi pelkästään Juhannuksen huudeille, kun vasta torstaina ostin maastopyörän. Mut se mopeti, jonka ostin onkin niin hyvä, et sillä on ihan ilo polkea. Lisäksi Marjo on ihan sika kova kuntoinen.


Melonta (Canoeing). Tässä Marjo lupas ohjata. Mää vaan melon henkeni pitimiksi. Soutu kuntosalin soutulaitteella ainakin meiltä sujui hyvin, tosin vedettiin vaan 500m. vetoja. Tunnin melontaan siis pitää vetää useampi 500m. veto. Ei sen kummempaa!

Rullaluistelu ( Roller Blades) helppo nakki. Me ollaan teini-ikä vietetty jäähallilla. Meidän brassipeput ja jerkkureidet on tehty tähän lajiin, tai tämä laji on tehnyt ne meille! Lisäksi mää olen pari kesää ollut ihan oikea rullaluisteluohjaaja ( silloin kauan, kauan sitten, kun rullaluistimet oli juuri keksitty). Täytyy tosin myöntää, että en ole vielä tälle tai edelliselle kesää luistellut metriäkään, mutta uskotaan, että luistelu on kuin pyörällä ajo. Joskus oppinut, luistaa aina!

Julkkistehtäviä/ yleisörasteja on 2 kisan aikana. ( Joten kaikki paikalle katsomaan ja kannustamaan! Näissä meillä ei ole pokkaa jättää tekemättä, sillä joku voi nähdä!)

Nämä tehtävät ovat Rotuaarilta lähdön kl 10. 00 lisäksi 

Klo 12-14 Vauhtipuistossa

Klo 14-17 Tietomaassa. Tietomaan esittely on kerrottu näin…  Suomen ensimmäisen tiedekeskuksen tunnistat jo kaukaa sen 45 m. korkeasta näköalatornista. ( tämä voi tarkoittaa sitä, että ehkä kyseeseen tulee olemaan, joko laskeutuminen tai kiipeäminen) Mikään kuitenkaan ei ole varmaa, ennen kuin tehtävät on jaettu!

Mitä mieltä olette Kumpi meistä kiipeää tai laskeutuu? 
Äkkiä laittamaan arvauksia kommenttilaatikkoon. Luvassa voi olla palkinto! 
Toki saa myös ehdottaa meistä jompaa kumpaa, kumman pitäisi suorittaa tuo kiipeäminen tai laskeutuminen? Mietitään sitten, että toteutetaanko se sitten lukijoiden toiveesta vai kivi-sakset- paperi menetelmällä, kuten kaikki tärkeät päätökset!

Maalin pitäis sitten olla kans Rotuaarilla ja meitä odotetaan sinne ihan klo 19 asti, joten alle 9 tuntiin pitäs päästä. Marjo tosin vaikkas meidän ajaksi 10h.  Pitää siis pistää töttpöstä toisen eteen, että ollaan maalissa ennen kuin maali lähtee meitä odottamasta. Mitä aikaa sinä meille povaat?Tankkaus ja energiajuttujakin on mietitty. Hain Kuudes maku- kaupasta vähän testiversioita kisaevääksi toimii varmasti myös tankkaukseen, Marjon kans kyllä mietittiin, että pizza vois olla parempi! :D Mutta käykääpä ostaa, Aivan ihania nämä ballerot ja patukat. Ne ei oo VIELÄ meidän sponsoreita, mut haluttas kyllä kovasti, vai onko ehdottaa jotain muuta?


Vinkkejä matkaevääksi otetaan vastaan, 
evässponsori on vielä auki!

Mun suosikkeja oli Coconut& Macadamia Bounce
ja noi Pulsin- patukat. Aivan ihania!


Nimpparikakkuakin piti vähän maistaa, valinta oli käpykakku, varmaan just siksi, että päästään viikonloppuna katselee sinne metsään niitä käpyjä!


Tämä pussi niin huutaa mun nimeä! Kohta, ihan kohta my beloved!

Nyt ihanat lukijat, jos teitä on, toivomme hartaasti kommentteja kehiin, Kumpi kiipeää, kumpi laskeutuu, kumpi ui tai sukeltaa? 

Mitä veikkaatte päästäänkö edes maaliin asti? Alle 9 tunnin pitää puristaa! 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sovitaanko et Riina ui, jos veden lämpötila on yli +20 astetta ja Marjo jos alle? Kiipeilyn suhteen, luulen että pääsen ylös, mutta alastulo OMG! -Riina p.s http://www.oulunkiipeilykeskus.com kun kävin, en uskaltanut luottaa, edes itsestään varmistavaan seinään ja kiipesin alas! :D -Riina

   Poista
 2. Jos laskeutuminen tulee tehtäväksi, vänkää Riina ittes siihen väkisellä! On se sen verran siistiä hommaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä jos pelkää korkeita paikkoja! :D Pitäskö mun kisapaikalla sit anoa, että saanko laskeutua vaikka jonkun toisen puolesta! :D

   Poista