tiistai 17. kesäkuuta 2014

Geopark Challenge 2014

Liekö lähestyvä keski-ikä, tai joku muu hulluus iskenyt, kun tuli tunne, että shoppailu ei enää jaksa innostaa. Pitäis saada jotain jännitystä elämään. Jotain mikä saa polvet tärisemään ja perhosia vatsanpohjalle. 

Matkalla mökille se valaistuminen tapahtui. Rokuan kohdalla, se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, Rokua Geopark Challenge 2014 mainoskyltti tienvarressa.

Ei muuta kuin kaveria värväämään... Reilusta 5. sadasta naamakirjakaverista yksikään ei ilmoittautunut vapaa-ehtoiseksi, tosi ystäviä, todellakin!

Ei edes uhkailu ja kiristys auttanut. Onneksi en luovuttanut heti, vaikka tavallaan heitinkin jo kirveen kaivoon. 

Onneksi lopulta 2 rohkeaa naista ilmottautui mahdollisesti mukaan. Pitkään kuitenkin näytti, että ehkei sittenkään. Onneksi Oulaistelainen yllytyshulluus ja järkkymätön kilpailuhenkisyys sai tämän yhden ruskeasilmäisen prinsessan heräämään talviunilta, juuri ajoissa! Vain 2 päivää virallisen ilmoittautumisajan jälkeen. 

Ensimmäiset yhteistreenit kuntotesteineen vedettiin 16.6. maanatai-aamuna klo 10, joiden loppuhuipennuksessa vahingossa M meni lupaamaan, et "no, kai me voidaan sitten ehkä tiiminä osallistua kisaan".

Puolitoista vuorokautta myöhemmin, Kilpailunjärjestäjä kelpuutti meidän kaksihenkisen naistiimimme mukaan kisaan sillä ehdolla, että hommaamme itse intiaanikanootin, pelastusliivit ja melat kisapaikalle.

Siinä hommassa nokka tuhisi noin tunnin!
Nyt sponsoreiden hankintaan..

Uuh, näillä mennään! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti