perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kohta, ihan kohta...

Hitsi vieköön, nyt alakaa hikiä pukata ja paniikki iskeä. 

Ihan kamalaa, ei kerkeä ees tätä blogia päivittää!

Tankkaus ja varusteiden kokoaminen aloitettiin eilen. Tapaaminen vaati ehdottomasti teetä ja sympatian sijasta suklaata. Oi joi, on tää huippu-urheilu rankkaa! Höpöteltiin niin kovasti että melkein unohdettiin, että meidänhän piti vielä käydä mutka City-Sportissa.
 Hitsi, mun niin piti alkaa karkkilakkoon. Mun karkkilakot on aina toivottomia, vaikka palkintona on Diorin käsilaukkua tms! Jep, ei toimi (Hubby on tyytyväinen, kun rahat säästyy!) Hubby nyt kuitenkin päätti ehdottaa, että tehdään käänteinen karkkilakko, että mä en saa mitään, mutta mulle tulee rangaistus! Jos mä siis syön karkkia, niin mää joudun maksaa sille 500e. per kerta. Onneksi mun tytär huomautti, että suklaa ei oo karkkia! En siis ole Hubbylle mitään velkaa! :D Marjon sormet kuvissa! IHAN OIKEESTI!

Sit me huomattiin, että kaupat menee kiinni ja nyt on kiire, et ehditään tekee hankinnat ja käydä postista hakee meille tullut paketti, jossa on mm. karttateline pyörään. Jep elä kysy, en mäkään tiedä mikä se on vielä! Mut ihan hirveetä hifistelyä tää laji!


 Tässä jotain siitä hifistelystä. Pitää olla melaa, pussia ja purnukkaa ja vesitiivistä härpäkettä. Syötävää, kuivaa, märkää, pelastusliiviä, rullaluistinta, sauvaa, kompassia, kontaktimuovia, suunnistusleimasinta, Avaruuslakanaa, ensiapupakkaus, varakumeja, pumppu... Ja näistä suurinosa vielä pitää kantaa.
A P U V A !!! Sit piti olla maalarin teippiä, et pyörään liimataan niitä energiapatukoita. Siis siitäkin on vaara, että tämmöisen pikku pullukan voimat ja energiat loppuu, vaikka luulis, et vararavintoa kyllä löytyy.Toki, että mennään ihan asiaan ja niihin tärkeisiin asioihin, niin pähkäiltiin myös, että mitkä korvikset me laitetaan ja että mitkä sopii meidän asuun parhaiten. 

Jos meille James Bondimaisesti iskee myös poset, niin matkaan on pakattu myös LAST SUPPER! Toivottavasti tätä ei tarvi avata! Ainiin, pitää vielä muistaa hyttysmyrkky ja kyypakkaus!


Tää on oikeesti ihan hirveetä, miljoona asiaa hoitamatta ja kaikki on ihan kesken, mitä mää vielä tarvin ja mitkä jaksan kantaa ja mitä mää oikeesti tarvin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti