tiistai 24. kesäkuuta 2014

Loistava treenibuuki


Tsau! Meillä on ihan huippu treenibuugie.
Tää tiimikuva on eilisaamuisista treeneistä EasyFit :ltä.

Me oltiin niin nätteinä ja ahkerina. Kattokaa nyt mikä hiki! 
Ei päästy helpolla. 
Juostiin vähän eli n. 25 min. sit tehtiin vähän Rive+ työntöö ja vedettiin kelkkaa, eli sonnia ojasta ja taas juostiin vähän. 

Eli treenattiin silleen vähän semmosta ihan kivalla ja kuluttavalla sykkeellä.



Tällee me hilattiin kelkkaa, ku eihän sitä oikeesti tiedä, kuinka pian sitä joutuu vetää perässä jotain raskasta kanoottia tai muita painavia esineitä jostain. Etenkään kun ei oo mitään varmuutta, että lähistöllä ois joitain riskejä miehiä, jotka vois hoitaa homman, niin harjoiteltiin selviytymistaitoja ihan itse.


Kyllä lähtee! Oikeesti kuva on manipuloitu ja todelliset painot on poistettu, ettette säikähdä kuinka riskejä me ollaan!

Jotta me saatais ees vähän katu-uskottavuutta, niin päätettiin lähtä kokeilee myös iltasella suunnistusta. Meidän ammattitaitoisuus tässä lajissa on herättänyt sääliä ja huolta sen verran kanssa eläjissä, että tähän lajiin saatiin ihan oikeesti suunnistusta harrastanut herrasmies opastamaa. ( kiitos, nyt voi levollisin mielin nukkua, jotkut/joku välittää meistä edes vähän!). Ei muuta kuin baaanalle. Aikataulua sekoitti IHAN KAMALA vesisade. Oikeesti en meinannut päästä edes ulos autosta kun satoi NIIN paljon vettä!

Startti siis myöhästyi hieman.

Summasummaarum! Fillaroimme metsän laidalle. Marjo on asiaan kuuluvasti pukeutunut värikkäästi, että pelastajien on helpompi löytää meidät. 

Hyvä Marjo! 



Tällainenkin polku me löydettiin, kuvassa on myös meidän (Matka-)opas Roope.


Sit me vähän treenattiin miten otetaan suunta (jonnekkin). Ja sit meidän piti löytää paikka missä ollaan. iPhone ( Näytä sijainti!) oli oikeassa, me siis vain varmistettiin olinpaikka oikeaksi, jep, jep!.:D

Kuvissa tää suunnistus kyllä näyttää niin paljon helpommalta, kuin tosielämässä.

Mut kattokaa, me ollaan ainakin aika vakavan näköisiä, eikö se silloin tarkoita että luullaan tai esitetään ymmärtävämme jotain.


         Pohjoinen vai Etelä?

Mää sain kyllä semmoisenkin vinkin, että jos ei oo kompassia ja tarvii selvittää missä on pohjoinen, niin riittää että ois semmoinen analoginen kello ja sit sen tämän hetkisen kellona ajan viisariluku x2 ja katsoo mistä paistaa aurinko ja öö miten se nyt meni? niin ois pohjoinen jossain minne se kello on näyttänyt joskus. Tai jotain sinne päin...

Tietenkin kun aurinko ei paistanut ja meillä ei ollut kelloa mukana, niin ei sitten käytetty sitä tapaa etsiä suunta tällä kertaa. Mut ehkä mää saan postata siitä sitten joskus myöhemmin.




Mun Rasti oli sit vähän haasteellisempi ja lopulta Marjo ja Roope päätti, et eiköhän tää oo tässä, et lähtään jo, mut mää oon aika varma, et se mun rasti ois ollut jossain tässä lähellä, ihan oikeesti! Kaveriiit, elkää menkö vielä.....



Ja olihan mun myös ihan pakko vähän kokeilla, et jos tulee joku pelottava metsäneläin, että pääsenkö mää sitä karkuun. Marjo ja Roope kyllä sanoi, että ei ehkä kannata kiivetä puuhun, ainakaan mun taidoilla! 



Oikeesti! Suunnistus ois aivan IHANA laji, jos osais lukea karttaa ja tietäis missä ne rastit on ja onko ne oikeita rasteja. Luonnossa liikkuminen ois varmasti rentouttavaaa jos ei ois koko ajan miljoona sääskeä imemässä sua kuiviin. Onneksi oli kypärä, oisin muuten tullut hulluksi, ilman suojavälineitä! Lisäksi metsässä kävely/ juoksu vois tuntua kivalle, jos ois kumisaappaat tai jotkut semmoiset varpaat kuivana pitävät muovipussit jaloissa, niin ettei varpaat ja jalat ois ihan litimärkinä jo ensimmäisen 5 min. jälkeen. Lisäksi se sopii ihmisille, jotka tykkää hämähäkeistä tai niiden seiteistä, kun niitäkin on lähes joka oksalla, niin että niiden verkkojen läpi kun raivaa tien niin sit ne roikkuu naamalla. Ja sopii myös semmoisille jotka oikeesti haluis nähdä jotain luonnoneläimiä tulevan vastaan! Thank God me ei nähty yhtään mitään! Ja siis tosiaan sopii hyvin semmoisille jotka nyt vaan tykkää siitä luonnossa liikkumisesta!


Kyllä mää taidan kokeilla seuraavaksi purjehdusta, merellä on paljon vähemmän sääskiä tai niin mä olen ainakin kuullut!

Huomiseen!


P.s tänään tuli vähän viestiä jo mitä kamoja tarvitaan itse kisaan, jännää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti