tiistai 6. tammikuuta 2015

TÖTTÖRÖÖ!

Heippa taas! 

TEAM RiMa is back! 

Rokua Geopark meni meillä niin leikiten, kuten kaikki muistaa, joten siitä innostuneena päätimme osallistua myöhemmin syksyllä vielä LOST IN KAJAANI kilpailuun. Ja olimmekin TODELLA Lost. Mutta Buddha, Jeesus ja Allah, olivat myötä ja ohjasivat meidät kuitenkin takaisin kotiin. Telttayöpymisen jälkeinen paluumatka Ouluun oli kyllä aika heavy. Pysähdyttiin matkalla mökillä, söimme vatsat täyteen ja loppumatka menikin ihan unen rajamailla. Onneksi ei nukahdettu rattiin. Marjo kyllä nukahti vänkärin paikalle! :D


Pitemmittä jorinoitta, palaamme Kajaanin kisaan vielä kevään päivityksissä, koska ne jäi täysin tekemättä, kuten myös aika monet muut seikkailut ja urheilukokeilut. Tullaan postaamaan myös muista kesän urheiluseikkailuista vähän jälkikäteen mahdollisesti! 


No mutta siihen, miksi olemme takaisin, nooh! Kaivataan uusia seikkailuja, siinäpä se! Sen johdosta päätimmekin pitää pienen suunnittelupalaverin. Mutta mikä oiskaan se paras paikka pitää se palaveri, no kuntosali tietenkin... Eikä mikä tahansa kuntosali vaan VOITTO

Marjo on aika super trendikäs, nytkin se suunnitteli remonttia ja stailausta makkariin, ni tietty se oli pukeutunut myös salille sävy-sävyyn. Hyvä että tehosteseinistä erottui. Aika tyylikästä vai mitä? Mää olin ihan väärän värisissä vaatteissa.
 Mietittiin juoksumatolla myös, että mille aletaan? Ja mitä me oikeen otetaan tavoitteeksi, jotta treenimotivaatio pysyis yllä.  Kyllä meidän tavoite on selkeesti se VOITTO! Itsensä voitto.
Näin se vaan menee, jos ei mee sinne comfort zonen ulkopuolelle, ni ei voi mennä eteenpäin, näin me tuumittiin. Ei kipuu, ei hyötyy! Mut eihän me tosissaan vaan ILON KAUTTA!
 Tehtiin alkutesti, ku molemmat on vähän ottanut kevyesti ton joulukuun, mietittiin sopivaa treeniä puskee hiki pintaan ja mää olin netistä nähnyt tän ihanan  Tomi <3 Kokon Burner 400 videon, uulalaa! Pitäs lähtee käyntiin tosta Tomi sydän osiosta ( Mut en oo varma ku en oo tietsikkanörtti.) Tän verran naama punotti ku oltiin ekaksi katottu se video ja sit vedetty läpi. Otettiin aika ja laitettiin ylös. Kevään aikana sit parannetaan sitä. 
 Marjo ostaa pamautti kortin Voittoon jo nyt. Mää jäin vielä miettimään, ku mulle lähempi sali on kuites se EasyFit, mut ehkä mun pitää ottaa toinen kortti Voittoon, et pysytään voittojen tiellä. Vähänkö kiva sana tuo voitto! :D Voitto löytyy Superparkista, jossa meidän tulee sit käydä harjottelee MonkeyBaria ja muita akrobaattisia juttuja. Varmasti apua seikkailujutuissa.
Suunnittelupalaveriin kuului myös raikas ja terveellinen lounas. Oli muuten ihan järkyttävän hyvää! Mulla lohisalaatti ja Marjolla kanasalaatti. Meidän lounas kuitenkin keskeytyi, kun mun auto ei käynnistynyt kotona ja Hubby tarvitsi omaa kulkupeliään. Aamulla nyysin sen biilin, ku se Webasto on vaan niin ihana juttu näin talvipakkasilla. Onneksi sai mummolasta autoa lainaan, ni saatiin Marjon kaa nauttia vielä ihanat mansikka smoothiet jälkkäriksi. (ps. Kellään ihanaa pikkuautoa myydä tai suositella? Mitä pienempi, sen parempi esim. Mini Cooper, Fiat 500. )
Postailin instaan omalle treenitunnukselle vielä tämmösen pläjäyksen treenisessiosta. Näkyy livelaughlovehappy. Katotaan saatasko oma Instagram-tilikin auki tässä kohta. Ku ollaan niin kovia kuvaamaan, mutta laiskoja kirjoittaa.


Tämän vuoden tavoitteet: 
                         Hiihtokisat ( mää en osaa hiihtää)
                                      Puolimaraton (enkä oo hyvä juoksee)
                                      Seikkailukisoja, 
                         Rokua Geopark & Lost in Kajaani ainakin 
                                      ( ei vielä osata suunnistaakaan)
                                                       
Vinkkejä hnauskoista kisoista otetaan vastaa
                                      joku estejuoksukisa
                         Kokeilla mahdollisimman montaa eri                  urheilulajia ja 
                         nauttia liikunnasta. 
                        Ajatteltiin myös kokeilla kaunoluistelua 
                        ( meillä on aina ollut hokkarit) 
                           Haluan opetella piruetin, luultavasti Marjokin!


No ajatus kuitenkin on että 

TAVOITTEET ON LAITETTU KORKEALLE! me aijotaan 

NAUTTIA URHEILUSTA JA ITSENSÄ KUNNOSSA PITÄMISESTÄ!  


Aah, Ihanaa! 


3 kommenttia:

  1. Kappas, jotenkin sattui silmään facen maailmasta tällainen entisen joukkuekaverin blogi.... ;) Tsemppiä kokeiluihin, mulla on ollut vähän samanlaisia kokeiluvinkeitä tässä viimevuosina! (mulla ois nyt myynnissä oikeet tatitoluistimet kun palasin taas kokeilukauden jälkeen jääkiekon ihmeelliseen maailmaan)

    VastaaPoista
  2. Moi! Mahtava juttu, että löysit meidät. Mitä kaikkea sinä olet kerennyt kokeilla? Minkä kokoiset luistimet sulla on kaupan? :)

    VastaaPoista
  3. Haha, vaikka ja mitä... :) Tällä hetkellä olen jääkiekkomaalivahti. :D Listalta löytyy nyt viimeisimpinä kokeiluina kuntosalikuuri (ilmottauduin juuri puolen vuoden projektiin mukaan), thaiboxing, juoksu (jossa piti ylittää itsensä ja juosta ekaa kertaa 10 km tervahölkässä ja extremerun), suunnistus, myös tuo hiihto... Menin kavereille lupaamaan, että hiihdän tervahiihdon!!

    VastaaPoista